vind de best passende verzekering

  • Persoonlijk advies gebaseerd op jouw situatie
  • Bespaar tot wel 150 euro per jaar
  • Vergelijk en sluit direct af
Auto vergelijken Inboedel vergelijken

Nu extra korting bij Knab

Alles over autoverzekeringen

Wil je je eerste autoverzekering afsluiten? Of is je auto, vandaag, nog wel echt goed verzekerd? Knab Verzekeren helpt je een autoverzekering te vinden die het best bij jou past.

Ga direct aan de slag

car image
car image

Verschillende soorten autoverzekeringen

Autoverzekeringen kun je verdelen in drie categorieën: WA, WA beperkt casco en Allrisk. Deze drie soorten kun je zien als een basispakket, een iets uitgebreider pakket en een super uitgebreid pakket. Lees hier welk type voor jou van toepassing is.

Meer over autoverzekeringen

Het nut van een autoverzekering

Het is zo ver, eindelijk! Je hebt een nieuwe/andere auto gekocht! Je mag hem echter niet meteen de weg op rijden. Voordat je überhaupt de auto mag starten, moet je eerst een autoverzekering afsluiten. Heel flauw, maar dit is natuurlijk niet zomaar. Lees hier waarom je een autoverzekering nodig hebt.

Meer over het nut

lens image
car image

Waar je op moet letten als je een autoverzekering afsluit

Een autoverzekering sluit je niet zomaar af. Het gaat om je auto, dus neem de tijd om een goed passende verzekering af te sluiten. Niet iedere verzekering sluit aan bij jouw situatie, omdat iedere autobezitter uniek is en dus zijn eigen verzekering nodig heeft. Lees hier waar je op moet letten.

Meer waar je op moet letten

Zeker weten dat je goed verzekerd bent

Met de verschillende soorten autoverzekeringen en al die verzekeraars kun je jezelf gaan afvragen of je überhaupt wel goed verzekerd bent. Je hebt de verzekering tenslotte afgesloten om jezelf in te dekken voor eventuele financiële risico’s. Hoe weet je dan of je wel goed verzekerd bent? Lees hier een aantal praktische tips.

Meer over goed verzekerd

car image
car image

Wegwijs worden in autoverzekeringen vergelijken

Er zijn veel spelers op de markt voor autoverzekeringen, dus het aanbod vergelijken is verstandig. Zo vind je uiteindelijk de meest geschikte verzekering voor jou. Lees hier onze tips en trics voor het vinden van de beste passende verzekering voor jou.

Meer over vergelijken

Schade melden

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Daarom heb jij een autoverzekering. Wanneer je schade aan je auto hebt, kun je dit doorgeven aan je verzekeraar. Hoe dat werkt en waar je terecht kunt, lees je hier.

Meer over schade melden

car image

Knab Verzekeren

Verzekeren. In jouw voordeel.
Auto vergelijken Download de Knab Verzekeren app