Zijn de vergelijkingen objectief?

Ja, onze vergelijkingen zijn objectief. We leggen je uit hoe dat werkt.

Hoe vergelijken we?

Jij vertelt ons iets over jezelf. Dan gaat onze slimme technologie voor je werken. We zoeken bij meer dan 40 aanbieders en stellen een overzicht samen. We kijken niet alleen naar prijs. Want goede polisvoorwaarden en dekkingen die passen bij jouw situatie zijn ook belangrijk.

Profielscore en prijs-kwaliteit

We geven de verzekeringen een profielscore en prijs-kwaliteitscore. Deze scores gelden voor jou persoonlijk. De verzekering met de hoogste prijs-kwaliteitscore - die het best bij jou past - staat vooraan. Ook als je die verzekering niet via ons kunt afsluiten. We verwijzen je dan naar de website van de verzekeraar. Zo heb je altijd een compleet beeld.

Oh ja, al zijn we onderdeel van Aegon: hun verzekeringen krijgen geen voorrang. We laten ons niet beïnvloeden door afspraken met aanbieders of aandeelhouders.

Veelgestelde vragen

Knab Verzekeren is een handelsnaam van Knab Advies en Bemiddeling N.V., een onderdeel van Aegon. Knab Verzekeren is geregistreerd bij de AFM en ingeschreven bij de KvK. Meer informatie vind je in de Knab Verzekeren Dienstenwijzer (PDF).

Knab Verzekeren

Knab werkt in jouw voordeel
Auto vergelijken Of, download onze Verzekeren app