Wat is Knab Verzekeren?

Altijd die sluimerende onrust. Want je hebt best wat verzekeringen lopen. Auto, inboedel, ziektekosten... Maar die heb je alweer een tijdje geleden afgesloten. En ben je dan nu, vandaag, nog wel echt goed verzekerd? Betaal je niet dubbel? Of te veel? Het kan allemaal vast beter en voordeliger. Maar je hebt eigenlijk nooit zin of tijd, om alles écht goed uit te zoeken. Laat staan om dat steeds weer opnieuw te doen. Kan dat nou niet makkelijker?

Dat kan! Dankzij de gedreven mensen van Knab, die na de bankenwereld nu ook de verzekeringsmarkt op z’n kop gaan zetten. Met een revolutionaire nieuwe app die alles rond verzekeren optimaal regelt in jouw voordeel, dankzij een innovatief systeem dat automatisch checkt of je niet dubbel, over- of onderverzekerd bent. En de beste én voordeligste verzekeringen voor jou selecteert. Door op de achtergrond het bestaande en nieuwe aanbod continu te matchen met jouw persoonlijke data en situatie. Ook krijg je een alert wanneer het relevant voor je is.

En al die voordelige en perfect passende polissen? Die zet de app direct op een rijtje in jouw persoonlijke dashboard. Zo zie je precies hoeveel je bespaart. En ben jij vanaf nu altijd verzekerd van beter, slimmer én goedkoper! Ook als je omstandigheden of wensen veranderen. Dankzij de nieuwste technologie. Zonder extra of verborgen kosten. Zonder administratie. Zonder moeite. En, zelfs bij het afhandelen van schade of claims, zonder gedoe. Want ook dat kan Knab vaak voor je regelen!

Knab Verzekeren werkt in jouw voordeel.

Knab Verzekeren

Verzekeren. In jouw voordeel.
Auto vergelijken Download de Knab Verzekeren app